Вече знаем кога Google ще пусне Android 15

Серията Google Pixel 9, която наскоро стартира с Android 14, накара мнозина да се чудят кога Google ще пусне Android 15 за своите устройства. Нова неофициална информация предполага, че Android 15 ще бъде наличен за телефоните Pixel едва към средата на месец октомври. Въпреки че Google ще пусне изходния код за Android 15 следващата седмица, очаква се действителното разпространение за устройствата Pixel да се забави.

По традиция Google пуска ъпдейтите на Android в същия ден, в който публикува изходния код. Това ще отбележи началото на разпространението за устройствата Pixel. През последните години обаче този подход се промени. Екипът на Pixel започна да задържа актуализациите до пълната им готовност, като по този начин гарантира по-стабилно и усъвършенствано изживяване за потребителите. Тази промяна дава на Google повече време за финализиране на маркетинговите усилия, провеждане на задълбочени тестове и отстраняване на всички грешки от последния момент.

Забавянето на разпространението на Android 15 за устройствата Pixel изглежда е умишлено. Google задържа актуализацията, за да се съсредоточи върху подобряване на нейната стабилност. С отделянето на допълнително време за прецизиране на актуализацията Google цели да осигури по-плавно и надеждно изживяване за потребителите. Този подход показва ангажимента на компанията към качеството и желанието ѝ да избегне потенциални проблеми, които биха могли да възникнат от прибързаното пускане на актуализацията.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини