10 филма, чиято премиера очакваме през септември

Шарена картинка е филмовият афиш през септември. Имаме представители на всички жанрове, виждаме големи имена от шоубизнеса, но също така и малки продукции, които ще се борят за вниманието ни от стрийминг платформите. 

И този месец ви предизвикваме да преброите продълженията по вече познати заглавия и сами да прецените доколко ще е оригинално киното, което тепърва ще гледаме. 

Иновативно или не, има няколко ленти, които събудиха интереса ни и ви препоръчваме за гледане, преди да ги изкоментираме надълго и широко.

Какво харесахме от кинопремиерите за септември разберете по-долу:

"Вълци единаци"

Кога: 20 септември

Къде: в Apple TV+

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново, за да изиграят цветната версия на Лаурел и Харди в криминална комедия. Героите на двамата актьори са "чистачи", чиято работа е да унищожават уликите след престъпление. Първоначално на мястото идва героят на Клуни, но малко по-късно се цъфва и героят на Брад Пит.

От първата секунда на запознанството им двамата "чистачи" не се понасят, но са принудени да действат в тандем, понеже задачата им се усложнява.

"Благи деяния"

Кога: 6 септември

Къде: в кината

Първият кино пъзел на Йоргос Лантимос ни изпраща към три отделни истории, в които Ема Стоун, Джеси Племънс, Уилям Дефо, Маргарет Куоли и Джо Алуин играя напълно различни образи.

Едната история разказва за полицай, чиято съпруга изчезва след морска експедиция. В другия фрагмент фокусът е култ, който издирва жена, умееща да съживява мъртвите. А третата история е за мъж, който се опитва да поеме контрол над собствения си живот.

"Бийтълджус, Бийтълджус"

Кога: 6 септември

Къде: в кината

Снимка: Alexandra Films

В продължението на готик лентата от Тим Бъртън ще видим разрасналото се семейство Дийтс, което се завръща в старата си къща.

Лидия (Уинона Райдър) вече е жена на средна възраст и има дъщеря тинейджърка, която е пълната ѝ противоположност що се отнася до вярата в паранормалното. Астрид (Джена Ортега) е рационална и се доверява само на това, което вижда.

Ето защо не се и замисля, когато е предизвикана да произнесе три пъти името на лукавия дух Бийтълджус.

Uglies

Кога: 13 септември

Къде: Netflix

Снимка: Netflix

Филмът ще ни пренесе в алтернативна реалност, където на 16-годишната Тали Янгблъд (Джоуи Кинг) ѝ предстои да премахне най-голямата пречка пред щастието си. Героинята не е доволна от външния си вид, но живее в свят, където грозноватите хора биват трансформирани в ослепителни хубавци.

Тали чака с нетърпение метаморфозата си, но с приближаването на деня на процедурата в момичето се надигат съмнения, че намесата изобщо не е безобидна.

"Апартамент 7А"

Кога: 27 септември

Къде: SkyShowtime

Нова версия на хоръра "Бебето на Розмари" от Роман Полански ще има стрийминг премиера този месец. Филмът ще ни запознае с Тери Джионофрио (Джулия Гарнър) - млада танцьорка, чиято кариера е застрашена след тежка контузия.

За да премисли бъдещето си на спокойствие, Тери се премества в апартамент в малкото градче Брамфорд, което е пълно с доста тъмни тайни.

"Трансформърс: Първият"

Кога: 20 септември

Къде: в кината

Снимка: Forum Film Bulgaria

Филмът ще разкаже историята на непокорните роботи Орион Пакс и D-16, които един ден целият свят ще познава като Оптимус Прайм и Мегатрон.

Приятелите заемат най-ниското ниво в йерархията на Сайбертрон и се трудят като общи работници под повърхността на планетата, възхищавайки се на своя идол Сентинел Прайм и мечтаейки един ден да се издигнат и да спечелят правото да се трансформират.

His Three Daughters

Кога: 20 септември

Къде: Netflix

Снимка: Netflix

Трогателната лента ще ни покаже три сестри, които отдавна не си говорят, но са принудени да живеят заедно и да се грижат за умиращия си баща. Вече като зрели жени те се опитват да намерят път една към друга и да преглътнат типичното съревнование между момичетата в едно семейство.

"Мълчанието е злото"

Кога: 13 септември

Къде: в кината

Създаден по едноименен филм на Kристиан и Мадс Тафдръп, "Мълчанието е злото" ни представя американско семейство Лоис и Бен Долтън и 11-годишната им дъщеря Агнес, които по време на ваканция в Тоскана се сприятеляват с чаровна британска двойка Пади и Кира и техния ням син Ант.

В края на почивката британците канят американците да им гостуват в идиличното им провинциално имение, а Лоис и Бен веднага приемат. Но това, което започва като мечтана ваканция, скоро се превръща в истински кошмар.

Nobody Wants This

Кога: 26 септември

Къде: в Netflix

Снимка: Netflix

Романтичната комедия с Кристен Бел и Адам Броуди ни показва една нетипична двойка. Героинята на Бел е имала доста диво минало и слава, че си пада само по лошите момчета, а героят на Броуди е равин - пример за обрано поведение сред еврейската общност.

Напук на очакванията обаче между двамата има силно привличане. И докато връзката им се развива, близките им се обзалагат колко дълго ще продължи тя.

"Мафиотът: Дейвид Чейс и "Семейство Сопрано"

Кога: 8 септември

Къде: Max

Снимка: Max

25 години след премиерата на легендарния сериал "Семейство Сопрано" създателят и сценарист на поредицата Дейвид Чейс ще хвърли светлина върху вдъхновението, поставило основите на семейната и криминална сага. Ще видим част прослушванията на актьорите в сериала и ще се запознаем с най-големите предизвикателства, които продукцията е преодоляла, преди да стигне до сърцата на публиката.

Източник: webcafe.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини