Огнеборци гасиха 4 пожара в областта през почивните дни,горя автомобил в Кърджали

На 13.09.2024 г. в 11:14 ч. е получено съобщение за пожар с преки материални загуби в лек автомобил“Фолксваген Пасат“ на ул.“Ген.Делов“ в гр.Кърджали. Причина за пожара: късо съединение в двигателния отсег. Автомобилът се е запалил по време на движение. На място е изпратен  екип на РСПБЗН-Кърджали.

На 13.09.2024 г. в 11:17 ч. е получено съобщение за пожар без преки материални загуби в ел.табло на ул.“Момчил войвода“ в гр.Момчилград. Причина: късо съединение. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Момчилград.

          На 14.09.2024 г. в 11:30 ч. е получено съобщение за пожар без преки материални загуби в сухи треви и храсти -2 000 кв.м в с.Лале, общ.Момчилград. Причина: небрежност при боравене с открит огън. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Момчилград.

2.На 14.09.2024 г. в 14:40 ч. е получено съобщение за пожар без преки материални загуби в сухи треви и храсти - 20 кв.м. в гр.Кърджали, кв.“Студен Кладенец“, ул.“Веслец“. Причина: небрежност при боравене с открит огън. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Кърджали.

Екипи на РС ПБЗН са почистили пътни платна от разляти ГСМ, в резултат от настъпили ПТП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини