ПГДС в Хасково прие 139 осмокласници в 7 специалности

    За 57-ма година ПГДС „Цар Иван Асен II“ в Хасково посреща своите ученици. В днешния първи учебен ден прага на Царската гимназия прекрачиха 139 осмокласници в 5 паралелки и 7 специалности.

    „Реализираният прием говори за доверието и доброто име, което училището ни е извоювало. Гимназията ни е място, където учители и ученици заедно се стремим към знанието, научаваме се да познаваме себе си и света“, информираха от училището.

    Училищният двор отново събра и голяма част от учениците от випуск 2024. Те са инициатори на благотворителна инициатива за набиране на средства за лечението на Божидара Велчева. С емоционалното си послание докоснаха присъстващите ученици, учители и родители, напомняйки че сме истинска училищна общност, обвързана с невидими връзки, които ни подтикват да търсим заедно смисъла на нещата, да гледаме в една посока, да имаме обща цел, да живеем в един ритъм.

    „Успешно ново начало на учебната 2024/2025 година! Нека да е по-добра и по-вдъхновяваща!“, пожела директорът Маргарита Топалова.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини