Мъж и жена са хванати за кражба от хипермаркет в Хасково, младеж задигна балатум

Трима души са хванати за кражби в Хасково и село Гълъбец, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 17.08.24 г., около 13:40 ч., в Районното управление в Хасково е подаден сигнал относно извършена кражба в хипермаркет в областния град. Двама души - 41-годишен мъж от село Боян Ботево и 38-годишна жена от село Сърница преминали през касовата зона, заплатили продукти, които се намирали в количката им, а вещи и предмети, които били скрити в раница, не заплатили. Те признали, че са взели хранителните продукти и вещите, а нямали пари да ги заплатят. Взетите от магазина хранителни продукти и предмети са предадени с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана полицейска преписка.

На 18.09.2024 г., в 10:30 ч. е подаден сигнал в полицията от 56-годишен мъж от хасковското село Гълъбец за това, че му е откраднат балатум с размери 4 на 6 метра, който бил оставил навит на руло пред къщата си в селото. Установен е извършителят на деянието - 22-годишен мъж от стамболовското село Малък извор. Балатумът е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана полицейска преписка.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    наблюдател
    2 -1
    14:23, 20 сеп 2024
    гледай ти полиция и журналисти с какви кокошкарски истории ни занимават. Този балатум струва 25 лв. а ако ти откраднат велосипед за хиляда лева напишеш жалба в полицията или няма да ти обърнат внимание или ще ти поискат документи от къде го имаш .
    • Бъ
      бъзз
      0 0
      14:45, 20 сеп 2024
      Наблюдателю, що реши, че за балатума не трябва да се занимават.
      Да го похвалят ли искаш този, дето го е откраднал.
      А за велосипеда си прилича на фейк, ама ти си знаеш как го измисли.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини