Независим депутат: Акцията в Минерални бани е репресия

Актовете на използване на държавните институции с цел сплашване и натиск стават все по-безпардонни. Това заяви на пресконференция в парламента Тимур Халилов, нечленуващ в парламентарна група народен представител, който подкрепя почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, предаде БТА.

Тимур Халилов посочи, че досега многократно са привличали вниманието на обществеността върху „безпрецедентния“, по думите му, натиск и репресии върху членове на ДПС, подкрепящи лидера на ДПС - почетният председател д-р Ахмед Доган, както и върху „използването на държавните институции с цел всяване на страх и психоза в обществото“.

„За съжаление, сигналите, които получаваме от страната през последните седмици, се увеличават неимоверно и се опасяваме, че това е натиск и въздействие в предизборната кампания. Актовете на използване на държавните институции с цел сплашване и натиск стават все по-безпардонни“, обяви той.

„След като вчера бе задържан председателят на общинския предизборен щаб в Кърджали Ахмед Моллахасан, който заяви категорична позиция срещу натиска и репресиите, прилагани от Делян Пеевски, днес се извършва обиск в община Минерални бани и в дома на дългогодишния кмет на общината Мюмюн Искендер, който ясно заяви, че няма да подкрепи г-н Делян Пеевски“, заяви Халилов. 

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ро
    роберто кавали
    10 0
    18:23, 20 сеп 2024
    Не се награбиха всичките.нямат наяждане.изпокрадоха всичко.европа отпуща пари за строежи,те крадът половината,че и повечето.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини