Selena Gomez вече е милиардер

Селена Гомес вече може да добави и това, че е милиардер към дългия си списък от постижения. 32-годишната актриса, певица, инвеститор и предприемач постигна финансовия си крайъгълен камък, което я направи един от най-младите милиардери в Съединените щати, според Bloomberg, който оценява нейното нетно състояние на 1,3 милиарда долара.

Част от богатството на звездата от „Самоубийства в сградата“ идва от музиката, партньорства с марки и актьорство, но „огромната част“ от богатството ѝ е свързана с Rare Beauty, нейната линия от гримове, която е много успешна сред инфлуенсърите и тийнейджърите, разкри изданието.

Богатството на Гомес се основава на „приблизителната стойност“ на Bloomberg за нейния дял в марката за красота, плюс интереса ѝ към платформата за психично здраве Wondermind и различни други приходи от нейната музика, актьорско майсторство, имоти и пари, които прави от партньорства, за които публикува в социалните медии, което включва нейните 424 милиона последователи в Instagram.

Популярността ѝ в Instagram я прави третата най-следвана личност след футболните икони Кристиано Роналдо (638 милиона) и Лионел Меси (504 милиона), което ѝ помогна да спечели огромни приходи от Puma, на стойност 30 милиона долара.

Но нейните последователи също помогнаха на линията ѝ Rare Beauty, поставяйки я в категорията, водена от знаменитости на марки грим, доминирани от Риана и семейство Кардашиан. 

През 2020 г. Гомес разкри, че е била диагностицирана с биполярно разстройство и по-късно каза в интервю за Entrepreneur, че всяка сделка, сключена с нея, „трябва да има елемент, който е благотворителен или в областта на психичното здраве“. Тя стартира Фонда за редки въздействия, за да помогне за набирането на 100 милиона долара, за да помогне на хората да получат достъп до услуги за психично здраве.

Източник: radioenergy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини