Мъж катастрофира и почина на пътя между Тополовград и Хлябово

Мъж на 55 години катастрофира и почина снощи на пътя между Тополовград и село Хлябово, съобщиха от МВР. В 22,20 часа е подаден сигнал за произшествието. Изяснило се е, че 55-годишен мъж от гълъбовското село Главан се е движил с лек автомобил „Фолксваген“.

Водачът е загубил контрол над колата, излязъл е вдясно от пътя, ударил се е последователно в две дървета и се е позиционирал в низина обратно по посоката си на движение. Пристигналите на местопроизшествието медици констатирали смъртта му. Трупът е транспортиран за аутопсия. Образувано е досъдебно производство.

Няколко часа по-рано в Тополовград е било осъществено ПТП, при което е самокатастрофирал моторист. В 16,20 часа на улица „Македония“, 48-годишен е управлявал мотоциклет, на който е загубил контрола и е паднал на платното. Пробите му за алкохол и дрога са отрицателни. Откаран е за лечение в хасковската болница без опасност за живота.

Междувременно в Хасково е започнало досъдебно производство за шофиране в нетрезво състояние. То е срещу 71-годишен мъж от областния град, шофирал в село Сърница автомобил „Нисан“. Там той е спрян за проверка от униформените, които са го тествали с дрегер. Пробата отчела наличие на 1,81 промила алкохол в издишания въздух. Задържан е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини