Таня Иванова: Доволни сме, че играхме втори пореден финал при жените

    Хасковската бадминтонистка Таня Иванова спечели поредния си медал от силен международен турнир. Както вече писахме тя се класира на второ място в битката на двойки жени на Световната купа, която се проведе в София. Тя стигна до финала в тандем с Гергана Павлова. В решителната среща двете загубиха с 2:0 гейма от сестрите Габриела и Стефани Стоеви. Това бе втори пореден финал за Таня Иванова и Гергана Павлова на силен международен турнир за жени.

    „Изминалият турнир беше много добър за нас. Втори пореден финал на международен турнир за жени. Това са нашите първи два финала, което е добре за нас и сме много доволни. Това е така, защото имахме голям период, в който нямахме нито една победа, нито един добър резултат, тъй като да влезеш от девойки при жени е много трудно. Ние сме изключително горди и доволни, че успяхме да ги достигнем тези два финала“. Това заяви за предаването на eTV Спортна зона Таня Иванова.

    Хасковската бадминтонистка каза още, че във финала срещу сестри Стоеви целта им е била да видят на какво ниво са, спрямо петите от Олимпиадата в Париж бадминтонистки.

    „Те са на много по-високо ниво от нас, много по-добри са от нас, физически и тактически, опитът им също е много по-голям. Дадохме всичко от себе си в мача, доволни сме от представянето си срещу тях“, допълни Иванова.

    Хасковлийката не пропусна да благодари на своите треньори Пейо и Станимир Бойчинови.

    „Искам да им благодаря за подкрепата и за подготовката. Също така за това, че са до мен независимо дали печеля или губя мач“, допълни Иванова.

    За Таня предстоят няколко турнира, първият от които е тази седмица. В сряда тя стартира на състезание в Турция. Цялото интервю гледайте утре от 19:00 часа в предаването Спортна зона по eTV.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини