Блъснаха жена на пешеходна пътека в Кърджали

Пешеходка пострадала при пътнотранспортно произшествие вчера в Кърджали. Около 8,30 часа на кръстовище в града 54-годишен водач на „Дачия“ ударил на пешеходна пътека 42-годишна жена. Пострадалата е била прегледана в Спешното приемно отделение на кърджалийската болница и освободена за домашно лечение. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

За семеен скандал в условията на домашно насилие жител на село Чорбаджийско е задържан в РУ-Кирково. Около 22,30 часа снощи 56-годишен мъж предизвикал конфликт, отправил заплахи и ударил жената, с която живее в къща в село Чорбаджийско. След намеса на полицейски служители мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е започната проверка, която се извършва от група „Охранителна полиция“.


 Жител на Хасковска област е задържан, след като разбил входна врата на жилище в Кърджали. Около 20 часа снощи 42-годишният мъж се опитал да осъществи контакт с обитател на апартамента и след като получил отказ за разговор, разбил вратата. Задържан е от полицейски служители. В РУ-Кърджали е образувана проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество. 

 Екип на РСПБЗН-Кърджали отстранил опасно надвиснали клони на улица в града след подаден сигнал за техническа помощ вчера в 13,20 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини