Две бързи производства в Кирково срещу пияни шофьори

Две бързи производства за образувани в РУ-Кирково за управление на автомобили след употреба на алкохол. Около 19 часа вчера по пътя от село Хаджийско към Джебел полицаи извършили проверка на лек автомобил „Опел“ с 57-годишен водач. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 1,96 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за химически анализ. Малко преди 20 часа в село Кирково е била извършена проверка на 53-годишен, който се придвижвал с „Опел“. Пробата за алкохол на водача с техническо средство показала 1,56 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Двамата водачи са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Кирково.


Около 16 часа вчера в Кърджали при движение на заден ход 73-годишен водач на „Пежо“ блъснал паркиран „Мерцедес“. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.


 Сигнал за спукан газопровод на улица в Кърджали е подаден вчера в 9,43 часа. Незабавно е изпратен спасителен екип на пожарната служба в града. След като е бил спрян притокът на газ, е извършено замерване на мястото на аварията. Не са констатирани завишени стойности.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Случаен виц

Последни новини