Третото издание на „Модна еуфория“ превърна площада пред Двореца на културата в истинска сцена на стил и блясък

Изображение 1 от 4

    Третото издание на „Модна еуфория“ превърна площада пред Двореца на културата в истинска сцена на стил и блясък. В рамките на над два часа моделите на агенция „Ивет фешън“, която тази година навършва 30 години дефилираха с последните колекции есен-зима 2024/2025, детски, дамски и официални тоалети на популярни бутици от Перник и гост дизайнери.
    Освен модните предложения, в специално обособен кът бяха представени най-актуалните трендове в прическите от един от популярните салони в града. Изложба пък показваше модели на агенцията на кориците на известни модни списания през годините, дело на фотографа Васил Германов. Атмосферата бе допълнена от изпълненията на арфа на Анелия Божилова.
    Събитието е част от празничната програма, посветена на Деня на град Перник, и е организирано от рекламно студио „Jully Expres“ със съдействието на Община Перник. През своите три издания „Модна еуфория“ се утвърди като едно от най-чаканите и елегантни събития в града.
    Програмата със събитията по случай деня на град Перник можете да видите тук: https://www.facebook.com/share/p/UjS8ADTnEZKryjxM/

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини