Листата на „БСП-Обединена левица“, 29 МИР, Хасково: Отборът на победата

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    „БСП-Обединена левица“ представи пред жителите на Хасково своя печеливш отбор от кандидат-депутати за предстоящите на 27-ми октомври парламентарни избори.

    Всички кандидати на коалицията излязоха на сцената на ДКТ „Иван Димов“, за да заявят, че могат да носят отговорност и знаят как да изпълняват поетите пред гражданите ангажименти. Залата беше препълнена с членове и симпатизанти на коалицията, а възгласите ПОБЕДА озвучиха театъра.

    Специално за повода и в подкрепа на кандидатите за народни представители в Хасково пристигнаха президентът Георги Първанов /22 януари 2002 – 22 януари 2012/, председателят на ПП АБВ Румен Петков, Филип Попов и Деян Дечев – членове на Националния съвет на БСП и Елена Нонева – председател на Политическо Движение Социалдемократи.

    Президентът Георги Първанов определи хасковската листа на „БСП-Обединена левица“ като най-добрия и достоен отбор, който може истински да защитава интереса на жителите на региона.

    „Левите хора се обединихме и сме готови да извървим пътя докрай, за да върнем левицата на мястото й. Пътят е на младите - отговорни, смели, знаещи и можещи. Ние стоим вече отстрани и даваме рамо. Подкрепата за „БСП-Обединена левица“ е битка за възстановяване и възраждане на държавата и аз съм затова ние да се борим да влезем в челната тройка на българската политика. Аз съм затова ние да постигнем позиция, при която да станем незаобиколим фактор, без нас да не може в управлението. Доказали сме, че можем. Да го постигнем и сега! Да си върнем мястото, което ни приляга, а именно да диктуваме българската политика“, отправи послание президентът Георги Първанов.

    „Това са нашите избори! Ние нямамe парите, с които да не слизаме от медиите, нямаме пари да купуваме гласове, но ние имаме чест и достойнство. За тези 15 години, огромната разлика между листата на „БСП-Обединена левица“ и останалите кандидати е, че Хасково е на дъното - от един регион с проспериращо селско стопанство и икономика, днес е на социалното и образователно дъно. За тези 15 години в България са закрити около 2500 училища, 44 от тях са в Хасковска област. Начинът да запазим достойнството си е да подкрепим листата на „БСП-Обединена левица“, начинът да дадем глътка бъдеще на Хасково и региона е като подкрепим бюлетината с номер 28. Нашите избори ще дадат нашето бъдеще“, призова Румен Петков, председател на ПП АБВ.

    Филип Попов подчерта пред хората, че силна просперираща държава не може без силна лява коалиция.

    „Тук сме, за да ви докажем, че това обединение е реално. Владимир Маринов не е депутат, той е народен представител. Той е експерт, защитава всяка една кауза със сърце и душа, с много разум. Той ще бъде един достоен представител на Хасково в следващото Народно събрание“, каза Филип Попов.

    „Изборът на „БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ е избор на разумните решения! Разумни решения, които можем да изпълним. Пътят на промяната няма да бъде лесен. Няма да се измъкнем толкова бързо от кризата, в която ни вкара безхаберното управление последните 12 години. Изборите на 27 октомври ще имат глобални военни, културни и икономически последици! Трябва да спасим България от бухалките, шоумените, клакьорите, шарлатаните и аматьорите. Държавата ни е продадена, всичко, което има в нея е разбито. Примери колкото щете - земеделие, енергетика, образование, здравеопазване - всички отрасли са стигнали до дъното. Ние от  „БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ ще покажем, че сме достойни наследници и мислим за общото. Вярвам, че отборът на „БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ ще спечели изборите за Народно събрание“, каза в своето обръщение водачът на листата Владимир Маринов.

    „Поемаме голямата отговорност с убедеността, че ще спечелим максимума от вота в Хасковска област, защото излизаме с лицата си, с опита и младостта си и с искрените си изпълними послания“, каза пред хасковлии Богдан Кирилов, втори в листата на „БСП-Обединена левица“.

    Срещата продължи с ентусиазъм и очаквания за ново начало, а изпълненията на прекрасната Кристина Жечкова внесоха още радостно настроение.

    Време е за решения! На 27 октомври с номер 28!”, призовават от листата на обединената левица.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

     

     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини