Георги Георгиев: Всеки глас е важен – не позволявайте купен вот да решава съдбата на страната

„Възраждане“ ще стимулира българското семейство и ще реформира здравеопазването

Кандидатът за народен представител от област Кърджали, Георги Георгиев, се обърна към българските граждани в интервю по БНР, призовавайки ги да гласуват на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

„Изборите са мирният път, по който можем да прочистим политическата система и да сложим край на експериментите с България. Време е държавата ни да бъде управлявана от честни и почтени хора, които мислят само за доброто на българския народ“, заяви Георгиев.

Той подчерта важността на всеки глас на предстоящия вот. „Призовавам всеки български гражданин да излезе и да гласува. Вашият глас може да намали купените и корпоративни гласове, които диктуват бъдещето на всички нас“, посочи кандидатът за народен представител от „Възраждане“. Той заяви, че именно затова участието в изборите е начинът да се създаде политическа класа, която защитава интересите на българските граждани както в страната, така и на международната сцена.

В интервюто Георгиев акцентира върху програмата на „Възраждане“, насочена към ключови реформи в здравеопазването, образованието и демографската политика. „Трябва да приключим с търговията със здраве и да реформираме образованието, за да обучаваме децата си в трудолюбие и родолюбие“, отбеляза той.

Също така изрази категоричната позиция на политическата организация срещу джендър пропагандата в българските училища и подчерта ангажимента на „Възраждане“ към насърчаване на младите семейства. „Имаме широка програма за подпомагане на българските семейства и стимулиране на раждаемостта. Смятаме, че българското семейство трябва да бъде стимулирано да има повече деца, за да преодолеем демографския срив“, коментира Георги Георгиев.

Кандидатът за народен представител също обърна внимание на важността на балансираната външна политика в сегашната сложна международна обстановка. „Трябва да бъдем в добри отношения както със Запада, така и с Изтока. Важното е България да води отговорна политика и да се предпази от участие във военни конфликти“, подчерта той и завърши с призив за край на „мутро-олигархичния преход“ и необходимостта от промяна: „Време е да кажем „стига“ на експериментите с нашата държава. Време е за Възраждане!“

Възраждане е с номер 12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Случаен виц

Последни новини