Изборният ден в Кърджалийско започна в спокойна обстановка/снимки/

Изображение 1 от 4

    В спокойна обстановка започна изборният ден в област Кърджали. 480 служители на ОДМВР-Кърджали, РДПБЗН-Кърджали и Зоналното жандармерийско управление в Кърджали от вчера поеха охраната на избирателните секции и ще осигуряват опазването на обществения ред до приключването на гласуването и транспортиране на изборните книжа и материали до Районната избирателна комисия.

            407 са издадените лични карти от 21 октомври до петък в паспортните звена. От началото на седмицата са издадени 46 удостоверения за гласуване, от които 18 през вчерашния ден. Сектор „Български документи за самоличност“ и паспортните звена ще работят и днес от 8,30 часа до 19,30 часа, за да съдействат на българските граждани, които не притежават валиден документ за самоличност, да упражнят правото си на вот. След приемане на заявление за издаване на лична карта гражданите ще получават удостоверение за гласуване, което да им послужи пред секционната избирателна комисия. 

            От Охранителна полиция напомнят на избирателите, че до помещенията за гласуване не се допускат хора с оръжие и опасни предмети, а също и във видимо нетрезво състояние.

    Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

    Снимки:Мария Милчева

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини