Lizzo се облече като лекарство за отслабване за Хелоуин

Lizzo отговори на спекулациите как е отслабнала със забавен костюм за Хелоуин. 

Изпълнителката на “About Damn Time” се облече като опаковка на лекарството за диабет Оземпик, станало популярно по целия свят като лекарство за отслабване. 

Певицата с рождено име Мelissa Viviane Jefferson сподели няколко поста в Instagram с костюма си, включително снимка като професионална реклама. 

“Имате нужда да обичате себе си? Опитайте Lizzo! Избавете се от вината, сдобийте се с увереност”, гласят надписите в "рекламната" снимка, на която около кръста на звездата е увит шивашки метър. “Страничните ефекти включват: усмивка на лицето и веселост в стъпките".

“Ок, Хелоуин... вече можеш да започнеш 😜”, пише 36-годишната Lizzo в поста си. 

В други постове носителката на четири награди "Грами" е в компанията на човек, облечен в надуваем костюм на героя от "Саут Парк" Ерик Картман. По този начин тя се присмя на комедийния сериал, който презз май посвети епизод на нея, озаглавен "Краят на затлъстяването". 
 

Миналия месец Lizzo отговори на слуховете, че е използвала популярното лекарство, за да отслабне. 

“Когато най-после те обвинят, че вземаш Оземпик, след 5 месеца тренировки и намален калориен прием", написа тя в Instagram на 20 септември.

Тогава Lizzo се пошегува, че спекулациите са ѝ се сторили като награда след месеците, прекарани във фитнес залата.

През изминалите месеци тя публикуваше снимки и видеа от процеса на отслабването си, което тя отдава на здравословното хранене и усилените тренировки. 

Източник: magic.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини