Big Brother рестартира къщата

Семейство Колеви

Биг Брадър се опитва да върне зрителите си с пет чисто нови семейства, които снощи влязоха в къщата. На пръв поглед новите съквартиранти изглеждат по-нормални от досегашните или това е само хитър ход на продуцентите за още скандали и караници, които да вдигнат рейтинга

След като рейтингът на Биг Брадър тотално се срина, продуцентите решиха да изненадат съквартирантите, а и нас с цели 5 чисто нови семейства.

След като сем. Каменарови бяха първите, които отвориха вратата на къщата снощи, след тях това се повтори още няколко пъти.

Първи прага прекрачиха сем. Иванови. Тя - Борислава е певица, той - Пламен е музикант. Познат по-скоро като клавириста на орк. "Кристали", той задоволява всички женски капризи на русокосата си сексапилна жена.

Тя е на 32, той на 34 години, запознали са се по кръчмите и от 11 години са заедно. Двамата влязоха в къщата с тайна мисия да прелъстят нежните половинки на Анжелика и Христо. Надяваме се целият този експеримент да не завърши фатално, а само да покаже, че истинската любов е неподвластна на нищо.

Второто семейство, което се осмели да влезе в къщата на Биг Брадър, въпреки неприязъна си към голяма част от съквартирантите, са Динко и Магдалена Господинови.

Семейство Господинови са страстни натури, които не се притесняват от силните си емоции. Те се женят през октомври, само седем месеца, след като се запознават и още изживяват медения си месец.

Все още силно влюбени, въпреки всичко, което са преживели са и сем. Стефанови, които са третата двойка, която въпреки колебанията си, влезе в къщата. Диана и Добрин за заедно от 8 години и имат малка дъщеричка. И двамата летят в облаците, но поради различни причини.

Тя, защото е стюардеса, а той защото има високо самочувствие. Страстите помежду им са бурни, често се карат и споровете им са тежки. Но си имат доверие и това е нещото, което крепи най-силно връзката им.

Братът на Ивайла Бакалова - Антоний също е в играта заедно със своята половинка - Цанка. Двамата нямат сключен брак, но са вече 20 години заедно.

Сем. Генчеви ще се изправят пред голямо изпитание след влизането си вътре, което се нарича Елеонора. Оказа се, че Тони не се задоволява само с жена си и любовниците, които има, а е хвърлил око и на Велинградската принцеса. Той признава, че обича да флиртува и харесва идеята за отворено семейство.

Не на последно място, въпреки че влязоха последни, остават семейство Колеви. Доста атрактивни и интересни - Цончо и София се прибират от Америка специално за да участват в шоуто.

След 18 години емигрантски живот, треньорът на Бойко Борисов и неговата половинка се завръщат отново в родината си и са готови на промяна. След отпадането на сем. Каменарови те заеха позицията на най-възрастното семейство в къщата.

Разликата обаче между двете семейства е, че освен на години сем. Колеви с нищо друго не отстъпва на по-младите си съквартиранти. Двамата са уравновесени и улегнали, но смятат да внесат ред и дисциплина в къщата. Те смятат, че след влизането им нищо няма да бъде същото!

Това са последните новини от Биг Брадър, който с нови сили ще се опита да спечели зрителите си обратно. Дано този път е интересно, защото истеричните крясъци, скърцащите бракове и семейния ужас, които видяхме до сега, никак не ни бяха по вкуса. Този път очакваме нещо по-добро!

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини