Открит двубой между двата лагера в Big Brother

Двубой между новите и старите съквартиранти в къщата - това ще се случи в Big Brother Live в понеделник. Появяването на новите съквартиранти внесе объркване и напрежение сред старите съквартиранти и доведе до разделение на лагери „стари" срещу „нови".

В понеделник ще стане ясна причината новите семейства да представляват такава сериозна заплаха за тези в къщата.

На живо в студиото Ани Владимирова ще разкаже неразкрити досега подробности за новите семейства - какви са те като характери и взаимоотношения и защо са по-различни, какво да очакваме от тях в къщата и какви са положителните и отрицателните им черти.

Малко по-късно в шоуто Big Brother ще поднесе поредния сюрприз на съквартирантите. Двата враждуващи лагера ще бъдат поставени в открит двубой. Състезателни игри ще дадат възможност на старите съквартиранти да отвърнат на удара на новите си противници. Победителите в двубоя ще получат три допълнителни номинационни точки за номинациите в четвъртък. Тези точки трябва да бъдат дадени на някого веднага, още утре вечер.

Някои от новите съквартиранти вече открито изказват мнението си за хората в къщата. Острите думи на Антоний не се понравиха на „домакините". Как ще се отрази това на състезанието утре вечер и какво ще случи, предстои да разберем в 20:00 часа по Нова телевизия.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини