Жесток инцидент под влака София-Атина

Международният бърз влак София-Кулата-Солун-Атина прегази и уби на място човек край Благоевград около час след полунощ на изхода на квартал "Струмско".

Машинистът на влака видял, че на жп линията лежи човек, с глава на релсите, но успял да спре едва 50 м, след като го прегазил.

Той веднага се обадил на тел. 112, но пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта на жертвата.

Мъжът буквално е бил обезглавен, а тялото му отхвръкнало на 5-6 м. От удара то било дори разсъблечено.

Над два часа е продължил огледът на местопроизшествието от дежурна група от Второ РПУ-Благоевград, като през това време влакът е изчаквал, преди да продължи към Солун и Атина с три часа закъснение.

Тялото на жертвата е закарано за аутопсия в моргата на МБАЛ-Благоевград.

В убития мъж, на видима възраст 30-40 години, не са открити лични документи или предсмъртно писмо в подкрепа на версията, че става дума за самоубийство.

На насипа над жп линията е бил оставен велосипед със завързано на кормилото горнище на анцуг, които най-вероятно са на прегазения.

На пръв поглед всички факти говорят за самоубийство, но не е изключена и вероятността да е сложен на релсите в безпомощно състояние, смятат разследващите.

Самоличността на загиналият ще бъде установена днес през деня, по случая във Второ РПУ се води дознание, сезирана е и прокуратурата.

Източник: vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини