Проститутки обраха любовчия от Текето. Преглед на регионалния печат

"Проститутки обраха любовчия от Текето" съобщава във водещо заглавие "Хасковска Марица". Пишман любовчията, на 46 години, отпрашил за Стара Загора далеч от любопитни погледи. Там поканил две жени на разпивка в хотелски комплекс "Езерото". По време на любовната игра, жриците претарашили мъжът и го оставили по-самотен и по беден с 1000 евро.

"Сервитьори със заплата 1500 евро в немски курорти". Примамливата оферта  се намира в системата EURES към която гледат все повече българи. Там се дават точните позиции за работни места, заплати и работно време. Офертите са доста по-малко в сравнение с предишни месеци и бързо свършват.

"Гости от Шатура на руски чай с поезия" Информацията от празниците на Хасково е придружена с голяма снимка на първа страница.

"Превозвачи на бунт срещу абсурден закон", челно заглавие във вестника. Законът премахва директните линии между големите градове и населените места под 30 хиляди души. Досега печелившите линии от междуобластният транспрот се комбинираха с губещи от общинските пътни мрежи. Досега обаче общините правеха конкурсите и даваха линиите. Сега това ще прави министерството. За да не бъде приет закона, местни превозвачи ще мобилизират стотици автобуси за обсада на София.

"Археолози почитат Китов в Александрово". На 14-ти септември археолози от цялата страна ще се съберат край тракийската гробница в Александрово за да присъстват на поставянето на барелеф на покойния археолог. Паметната плоча е поръчана от община Хасково.

РЗС иска да прави президентска република. Това е смисълът на стартиралата подписка в Хасково на 6-ти септември, оповестява в интервю секретарят на "Ред законност и справедливост" Тодор Великов. Събират се подписи и за ново Велико народно събрание и промяна в конституцията.

На страница 4-та обширен фоторепортаж от гостуването на Ботев Пд в Димитровград в мач от В група. Бившия гранд бе придружен от агитка от 2000 души. "Додоха, видяха, не вилняха но победиха"

Другото е обещаната нова визия и нов екип на вестник "хасковска Марица". Новото начало трябва да е на 15-ти септември. Ще видим.

Това бе по-интересното от днешната преса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини