„Тангра“ прави шоу за децата, довечера - „Хасковски каунь“

Танцьори от балетна формация „Тангра“ направиха истинско шоу за децата днес на площад „Свобода“ в Хасково. Водещ на спектакъла бе актьорът Янко Митев, превъплътен в клоун.

Шоуто „Детско царство“ е част от празничната програма на общината за деня на Хасково 8 септември. Днес културните прояви продължиха със среща със сръбския поет Любодраг Обрадович в регионалната библиотека „Христо Смирненски“.

За любителите на хумора – от 18.30 часа довечера в театъра започва спектакълът „Хасковски каунь – 2010“. Половин час преди това във фоайето на храма на Мелпомена ще се открие изложба карикатури на Живко Тенев-Жисен, озаглавена „Балкански синдром“. Редом с творбите на хасковския автор публиката ще може да види и карикатури от международния хумористичен конкурс „Златна кацига“.

Празничната програма продължава с концерт на фолклорния танцов ансамбъл „Златна Тракия“ от 19.30 часа на пл. „Спартак“. Два часа по-късно там ще започне и концертът на победителя и финалистите в риалити шоуто „България търси таланти“ - Богдана Петрова, Елисавета Ганчева и Людмила Йовчева.

Haskovo.net

Янко Митев днес има тежък ден. През деня на площада, довечера - в театъра, където ще е водещ на "Хасковски каунь 2010"
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини