16-годишен от Меричлери спечели БМВ-то

Коли и жени се случиха на Господин Павлов снощи

16 годишния Господин Павлов от гр. Меричлери бе щастливецът, който си тръгна с ново БМВ тройка от рожденния ден на хасковската картинг писта. Снощи съоръжението честваше 5 години от откриването си с пищно шоу с фойверки. Румънеца и Енчев водеха, сексапилните им танцьорки сгряваха публиката в дъждовното и и ветровито време.

Въпреки че програмата закъсня драстично заради дъжда, никой не си тръгна, поблазнен от голямата награда. Повечето закупиха по повече от един билет, с който да участват в томболата. Шансът се усмихна на 16 годишния ученик от Меричлери. Понеже няма книжка, засега колата ще кара баща му. Давал му я обаче назаем до навършване на пълнолетие, после самия Господин сяда зад волана.

Другата причина никой да не си тръгне от пистата, въпреки че шоуто продължи до полунощ бе якият дрифт спретнат от местния БМВ клуб. 3 тройки автомобили се пуснаха на пистата и изправиха косите на организаторите, защото влизаха в завоите на дистанция от няколко метра. При хлъзгав асфалт това си е самоубийство призна шефът на пистата Иван Бакърджиев, който даде знак най-безразсъдната дрифт серия да бъде прекратена. БМВ-тата не му обърнаха никакво внимание и си завъртяха още две три обиколки за кеф-на себе си и публиката.

Какво може да се случи показаха двама пишман мотористи които трябваше да показват Стънт, тоест каране на задна и предна гума. Единия от тях се пльосна на асфалта, а собствения му мотор щеше да го сгази. Другия го хвана шубето и набързо се прибра в боксовете. Двамата вече не се появиха въпреки мобли на спонсори и шефове.

Картина от шоуто на картинг пистата вижте в нашия видеорепортаж. 

Г.Христов

Наградата бе изтеглена и връчена от Енчев
Публиката потанцува с кръшните моми на българо-румънския тандем

Майсторите на Дрифта изправиха косите на фотографи и шефове с безумното си шофиране
Картингите не оставаха по назад-състезанието изобилстваше от сблъсъци

Мечтан финал
На мотористите им устиска само за тоя номер. После единия падна и двамата се прибраха
Един от атракционите-една бяга, 10 я гонят
Въпреки дъжда никой не си тръгна
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини