Bailando стартира с хасковлия

Стефан Симеонов, единият от нашумелите рапъри Young BB Young,  е нашия съгражданин в Bailando.

Шоуто е в уникален за България формат. Участниците дават всичко от себе си борейки се за сбъдването на една мечта. Трогателното е, че мечтата е нечия, не точно лично тяхна. Има ли такива хора? Излиза че да, даже и хасковлия сред тях. 

През последната седмица национални вестници  обърнаха подобаващо внимание на Young BB Young, заради тийнейджърската, и не само, мания по песента им „О, колко си проС”. Изразът „О,колко си прост” стана толкова популярен, защото това е нещо, което всеки българин иска да каже на другия, казва Стефан пред 168 часа. Убедени сме, че освен тази има много други причини да харесваме Young BB Young, освен че са ги писали на цяла страница във вестник, де. На първо място е мъдрият текст на парчето, разбира се. Да споменем и музкантското звучене, което го вдига високо, високо над каквото там се сетите. Да сложим на кантара също така високото IQ, анти Про насочеността, анти ВИП настроението и какво се получава? Тежка порция енегрия, искреност и пълна липса на снобария - право в сърцето, където по принцип се цели всяка музика. Сърдечно и естествено, с добро чувство за хумор и взеха да ми свършват суперлативите.

Обаче, не им липсва благородство на тези рапъри. Стефан и Влади ще се състезават в Bailando за да сбъднат мечтата на едно момиче, което иска да подари ново лице на обезобразената си сестра. В понеделник вечер стартира предаването, от 20 часа по Нова, а двамата от Young BB Young са последни по ред на появяване (на мен са ми дъ бест, без да обиждам останалите). За пеенето вярваме, че ще се справят, интересно как ще е с танците.

Подкрепяйте ни, защото е баси трудното това което, ше правим т.е. танцуваме :D ...
10х на всички , които са ни удряли, удрят и ще ни ударят по 1 ...рамо докато сме в BAILANDO :), пише Стефонския във facebook.

Давайте да подкрепяме!

Първата елиминация ще е в четвъртък.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини