Серийна бегачка от вкъщи изчезна отново

Деляна Генева по време на имналогодишното и изчезване от дома

14 годишната Диляна Генева е обявена за общодържавно издирване от ОДП Велико Търново, съобщават от пресцентъра на МВР. Момичето учело в частен американски колеж в старопрестолния град. На 22-ри декември е била в Трявна при свой приятел където се укривала при предишно свое бягство. Същия ден тръгва с влак към Търново и оттогава следите и се губят.

Диляна Генева нашумя през юли 2009-та година, когато също бе изчезнала за родителите си, но от фамилната им къща в Хасково. В продължение на седмици момичето бе в неизвестност преди да бъде открита на частно парти в Крумовград. В разговор с родителите тогава стана ясно, че това не е първото забягване на дъщеря им. По данни на местните криминалисти пък, момичето е била издирвана до тогава поне 3-4 пъти.

Причината за честите бягства били дребни неразбирателство с родителите си и заявеното и нежелание да живее в Хасково. Явно поради тази причина е изпратена да учи в друг град. Причината за поредното и изчезване остава неизвестна. От МВР умоляват всеки който види лицето да даде информация на тел 112 и 166.

Г.Христов

Сега изглежда така
Родителите на Диляна са добре осигурени-имат собствен бизнес
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини