Земен трус разлюля Южна България. Вестниците в неделя

„Стандарт": Цветанов и Дянков се кълнат на Бойко: Няма куфари с мръсни пари

С клетва премиерът Бойко Борисов запечата борбата на кабинета с контрабандата."Заклевам се в децата си, че един лев не съм дал да влезе от контрабанда в кабинета или в ГЕРБ, както и в митниците". Това заяви Бойко Борисов в предаването "Директно" на Мартин Карбовски по Нова тв. Генерала поискал обет да положат и двамата му заместници в кабинета Цветан Цветанов и Симеон Данков, както и шефът на митниците Ваньо Танов. "Казах им: "И вие се закълнете, че при вас няма куфарче, дошло от контрабанда или други мръсни пари", и те го направиха", обясни още премиерът. Той отново потвърди, че има доверие във Ваньо Танов и няма да го уволни, защото полага големи усилия и е лоялен към него. Колкото до отстранения зам.-шеф на агенцията Антоний Странджев, Борисов бе категоричен, че не е възможно някоя от секретарките му да е върнала написана от него докладна за опъван чадър над големи фирми от страна на МВР с мотива, че ще я унищожат.

„Труд": Свалят джигити от таксита

Таксиметрови компании се гласят да изхвърлят шофьорите, които драстично нарушават законите по пътищата. От МВР се съгласили да отворят "досиетата" на водачите, като предоставят информация за отнети точки и съставени актове.
Повод стана кървав екшън в София. Към 0,45 ч в събота таксиджията Емил Денев бе прострелян след спречкване със съпрузи медици.
Бял "Фолксваген Поло" спира на червен светофар. Застига го жълто такси "Хюндай". Шофьорът му слиза и на тротоара се сбива с мъжа от полото. Шофьорката на бялата кола изскача да ги разтървава. Получава тежък удар и пада на земята. В това време мъжът успява да извади пистолет и гръмва по таксиджията...

„Стандарт": Майка зарови бебето си в гората

Семейство откри бебето си мъртво и в пристъп на паника го зарови тайно в гората край Голо Бърдо. Шестмесечната Наталия се задушила през нощта срещу 22 декември, повръщайки храна, без майка й да усети. Уплашени, родителите погребали трупчето в планината на около километър от Радомир. Две седмици Минка и Андрей крили смъртта на пеленачето.
Нелепият трилър се разплете случайно миналия петък заради скандал в семейството. Комшии на Минка и Андрей извикали полиция, защото чули нетърпими крясъци от апартамента им в бл. 21 в ж.к. "Арката" в Перник. Ченгетата дошли на секундата и веднага отвели всички в районното на разпит. Там майката признала за умрялото бебе и сама посочила мястото, където е заровено.

„24 Часа": Земен трус разлюля Южна България

Земен трус с магнитуд от 3,3 степен е регистриран в Южна България. Информацията е на Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН.
Земетресението е регистрирано в 13:20 часа, а епицентърът му е в района на Харманли. Усетено е слабо в района на село Овчи кладенец, Община Тунджа, Област Ямбол.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини