Цветанов няма да подава оставка, ще смогва и с бащинството, и с щаба на ГЕРБ

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов определи като несериозно предположението, че може да подаде оставката си след раждането на третата му дъщеря и избирането му за шеф на предизборния щаб на ГЕРБ.

"Основната ми концентрация е в ежедневната ми дейност. Това е провеждането на специализирани полицейски операции, всички предмети, свързани с наказателния кодекс, естествено, че гледането на трите ми дъщери, не само на последната, това, което е нормално за едно средностатистическо семейство. Ангажиментът ми към предизборния щаб е бил винаги през всички години на избори, в които сме участвали, така че това е нещо нормално, което не променя ангажимента ми както преди, така и сега", коментира вътрешният министър.

Цветан Цветанов съобщи, че предстои назначаването на ръководител на центъра за борба с корупцията БОРКОР. Дейността на новото звено ще бъде свързана с установяване и борба с корупционните практики на всички нива, "във всички власти в управлението на страната -местна, изпълнителна, законодателна". Служители ще бъдат назначени на трудови договори в БОРКОР. Експертите ще бъдат командировани в министерства, инспекторати.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини