Привличат туристите с безплатни екстри

Масаж без пари на плажа. Това е една от екстрите, с които родните хотелиери ще привличат туристи това лято, съобщи Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. 

Сред най-атрактивните оферти за българските туристи са безплатни чадъри и шезлонги на плажа, допълнителна закуска в 16 ч следобед, намаление с 15% на цената на all inclusive. Екстрите важат за ранно записване за море, но част от тях ще са валидни през целия горещ сезон. Освен това хотелиерите ще осигуряват и безплатни екскурзии до местни забележителности. Те предлагат на българите масажи, сауна, фитнес и аниматори за децата им без пари.

Някои хотели предлагат абсолютно безплатна почивка за един човек при група от осем души. Други пък примамват туристите с една допълнителна нощувка като бонус.
В същото време се очаква ръст и на чуждите туристи от Великобритания, Германия, Русия и скандинавските страни заради размириците в арабския свят. Силно присъствие ще има през лятото на сърби, македонци и румънци.
В момента преговаряме за премахването или поне предоставянето на многократни визи за турските туристи, обясни още Рагин. По думите му, губим около 200-300 хил. туристи от Турция заради по-тежкия визов режим.
infoturism.net
Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини