Бодиарт и летящи фенери на площада довечера

Както представлява бодиартът ще разберат димитровградчани довечера

Общинско предприятие "Детски и младежки център" е подготвило четири ателиета, с които ще забавлява димитровградчани във втората вечер от празниците на града. Мастото е централния площад пред Общината. В първото ателие художникът от София Димитър Хинков ще покаже какво е бодиарт. Началото на проявата е 17:00 часа.

Във второто ателие ще има фокуси и илюзии, подготвени от Тодор Славов, там всеки посетител ще получи материали и дискове за отделните направления на Детския и Младежки център.

На платно, дълго 7 метра чрез различни думи и рисунки деца от Димитровград ще напишат послания за рождения ден на града. Малко по-късно изрисуваното платно ще бъде поставено на подходящо място, за да го видят повече хора.

От 18:30 часа започва концертната програма, в нея ще се изявят всички танцови и музикални формации към Детския и Младежки център. В 21:00 програма приключва, но тогава към небето ще полетят 64 светещи фенера, символизиращи годините на Димитровград. Единственото условие за реализирането на оригиналната проява е времето да не е ветровито.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини