Вадят кирливи ризи на Плевнелиев

Според Атанас Семов налагането на кандидатурата на Плевнелиев налага реакция.

"Той се появи от нищото и беше утвърден като медиен продукт – типичен ПР резултат. Той е като Мадона в българската политика", подчерта на пресконференция кандидатът за президент и допълни, че в продължение на две години Плевнелиев пилее парите на българската държава за изключително скъпи строежи.

Семов заяви още, че миналото на кандидата на ГЕРБ е било скрито. Предстои РЗС да изнесе информация за миналото на всички кандидати.

Депутатът от РЗС призова Плевнелиев да каже колко точно струват магистралите и как са платени, каква част е направена с пари от държавния бюджет. Призова и премиера Борисов да си провери кандидата, защото по думите ми е извършвал крупни измами и закононарушения, докато е бил в Германия. "Категорично е нарушавал немското законодателство", подчерта Атанас Семов, предаде КРОСС.

"Ако последва оглушително мълчание, ние ще оповестим нашата информация още на 18 септември. Все по-често ще се повтаря, че Росен Плевнелиев е новият Софиянски – усмихнатото лице на корупцията на ГЕРБ", допълни кандидат-президентът.

Според Атанас Семов партиите на статуквото не желаят дебат за бъдещето и не предлагат държавническа визия. Калфин, Плевнелиев и Кунева заедно и поотделно символизирали криминалния преход и носели пряка отговорност за него.

"И тримата кандидати на статуквото внушават малозначителност на президентския пост. Те не искат промяна на статуквото", заяви още Семов.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини