Сидеров нахълта в бТВ и прогони гостите

Тази сутрин лидерът на "Атака" Волен Сидеров нахълта в студиото на бТВ и направи скандал по време на предаването. Той влетя с думите "във вашето студио пускате хора, които са виновни за циганските размирици".

В студиото Асен Агов от Синята коалиция, заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Анастас Анастасов, заместник-председателят на ДПС и на ПГ Лютви Местан и Румен Петков от Коалиция за България коментираха трагедията в Катуница, гражданското недоволство и реакцията на органите на реда.

Лидерът на "Атака" упрекна водещите, че не са поканили и него, а са дошли представители на останалите парламентарно представени партии. Водещите му отвърнаха, че е бил поканен вчера, но от пресцентъра не са им отговорили. И тъй като днес охраната го е допуснала в студиото, това означава, че е поканен.

"Ние да си тръгнем ли или да слушаме монолога на господин Волен Сидеров", попита Лютви Местан.

"Господин Сидеров, няма циганска престъпност, няма турска престъпност, няма българска престъпност. Има престъпления, които се правят от турци, от българи или от роми", обърна се депутатът към новодошлия. След това Агов, Атанасов, Местан и Петков напуснаха студиото с думите: "Тръгваме, за да не пречим на господин Сидеров".

"Шест години представяте нашата позиция като черна и ксенофобска и искате сега да изкарате всички протестиращи престъпници, обясни Сидеров. Поздравявам всички будни българи, които излязоха на улицата", заяви още лидерът на "Атака".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини