Лидерът на ВМРО в Хасково да подкрепи Златко Марчев

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидат-кметът Златко Марчев, общинският предеседател на ВМРО Недялка Иванова, националният лидер на организацията Красимир Каракачанов и областният лидер Антон Андонов (отляво надясно)

Лидерът на ВМРО и кандидат за президент Красимир Каракачанов заяви твърдата си подкрепата за Златко Марчев в предстоящата битка за кметския стол на Хасково.

„Даваме подкрепата си за личност, доказала своя професионализъм и извоювала сериозно име във вашия град. Златко Марчев заслужава доверието на хората, които на 23 октомври ще отидат да дадат своя глас.“ Това каза в Хасково първият сред воеводите пред членове и симпатизанти на партия „Българе“, която издигна кандидатурата на Марчев за кмет на общината.

Изготвяне на подробен градоустройствен план и пълна прозрачност на общинските финанси, ще са сред приоритетите на Златко Марчев, ако бъде избран за градоначалник.

„От 103 000 жители Хасково се е стопил до 74 000. Нашият град не е приветливо място за живеене, бизнесът е мачкан, трайно безработните се множат, не се откриват нови работни места. Имаме зали и стадиони, но спорт няма, подчерта наболелите проблеми на общината Златко Марчев, които той има амбицията да реши.

Седалището на „Българе“ е тук и няма да се оправдаваме с партийни централи в София, каза още Марчев.

Ще работим заедно с ВМРО, за да се случват по-добри неща в Хасково, допълни предприемачът .

На срещата присъстваха още областният координатор на ВМРО Антон Андонов, общинският лидер на организацията Недялка Иванова и кандидатът за общински съветник Борислав Иванов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини