№5 в листата на ДПС = 10 бона

Али Байрямали изрази несъгласието си към съветническата листа на ДПС

Съветническата листа на ДПС е бизнес листа.

Тя е съставена така, че да обслужва бизнес интереси. Това заяви Али Байрямали, който потърси Haskovo. Net, за да изрази категоричното си несъгласие с избора на кандидат-съветници от Движението за бъдещия общински парламент. Байрямали негодува, че това са имена, удобни за областния лидер на партията Мехмед Атаман.

Лоялните към партията, образовани и с доказани професионални качества лица от ДПС не намериха място, каза още Али Байрямали, който също е бил сред номинираните, но не влезе в списъка с бъдещите съветници.

Кандидатите за общински съветници бяха поканени да подпомогнат кампанията с финансови средства, като от 5-до до 10-то място сумите са от порядъка на 5000 - 10000 лева, допълни разочарованият активист.

По думите му, така съставена, лестата на ДПС, оглавена от кандидата за кмет Танер Емин, е отворена за бизнес оферти от други мераклии за кметския пост. Байрямали избегна отговора на въпроса точно кой кандидат има предвид.

Заедно с него в редакцията на Haskovo.net пристигна и Емин Дормуш, който изрази същата позиция. Дормуш бе човекът, който преди няколко години в ефира на bTV обяви, че кметът на Хасково му е поискал рушвет от 50 000 лева. Дормуш отговори отрицателно на въпроса дали Иванов е завел дело за клевета срещу него.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини