Отново играят благотворителен футбил в Смолян

В края на тази седмица ще се проведе IV Благотворителен футболен турнир в Смолян, под патронажа на кмета на града  Николай Мелемов и със съдействието на спортно - социалната мрежа MyTeam.bg.

Преди 4 месеца бе даден стартът на тази благотворителна инициатива. Идеята е всеки месец до Коледа да се прави по един турнир.

Целта е да се събират средства за дома за сираци в село Широка лъка.

В предишните 3 турнира взеха участие над 20 отбора от Смолянска област и страната, а до сега са събрани 2255 лв. Средствата са само от дарения и вход за участие.

Записването за участие в четвъртия турнир " Смолян Къп” е до 10.11.2011г. - 20:00 часа и регистрацията се прави в MyTeam.bg1.

На профила на турнира ще намерите информация за инициативата, чиято основна цел е благотворителна в полза на децата в неравностойно положение.

Партньорът на събитието MyTeam.bg е единствената спортно-социална мрежа в България - носител на редица първи места в конкурси за УЕБ и състезания за иновативен StartUp проект. Целта на портала е да развива взаимоотношенията между хората интересуващи се от спорт и да пренасят общуването по между си от виртуалната среда в реалните спортни съревнования на терена.

Организаторите канят всички желаещи на 12 и 13 ноември в Спортната зала в град Смолян .

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини