Архитект ще бъде вторият заместник на Мелемов в Смолян

Старши асистент по архитектура  Георги Даскалов е новото лице, което ще стане заместник –кмет на Община Смолян. Даскалов е Роден на 1 февруари 1968г. в Смолян, а от 8 години е преподавател в катедра Обществени сгради на факултета по Архитектура в УАСГ в София. Като заместник на градоначалникът Николай Мелемов, родопчанинът с научна кариера ще поеме един от най-сериозните ресори в общинските дела, този по строителството.

Вторият заместник остава 29 годишният юрист Марин Захариев, който е специалист по еврофондове и това ще бъде ресорът му в общината. Захариев има юридически стаж в адвокатска кантора в Пловдив, както в международна компания с дейност в сферата на недвижимите имоти. През 2010 г. получава сертификат за консултант по Европейски проекти от Американския университет в България. Работил е в държавната администрация като експерт в ДФ „Земеделие”.

С обявяването на арх. Даскалов за втори зам.-кмет на общината, последната питанка остава за третия заместник на кмета. Първоначално Мелемов планираше да има двама заместници в екипа си, но в последствие го разшири до трима.
Секретар на общината е Замфир Копчев, който до сега беше директор на Бюрото по труда в Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини