Влюбена двойка избра Св.Валентин за своя сватбен ден

Антоан и Детелина пожелаха на всички димитровградчани много любов и то не само днес

Две влюбени двойки избраха днешния Св.Валентин, за да се врекат във вярност и да сключат граждански брак. В 11:00 часа това сториха Детелина и Антоан Жизгови, които се венчаха в Ритуалната зала на Община Димитровград.

Младата двойка не бе много словоохотлива пред нашия екип. Разказаха само, че се познават от година и половина и че са се запознали по Интернет.

Със сигурност обаче се обичат много и вярват в любовта и взаимното щастие. Да се обичат, Детелина и Антоан пожелаха и на всички влюбени и семейни двойки от Димитровград. И то не само в деня на празника.

На младото семейство кумуваха техните приятели Румен и Димитрия Нолчеви, които също са скорошни младоженци. След скромната церемония всички се отправиха към заслужена почерпка в местно заведение.

За 14:00 часа е планувано следващото подписване в днешния ден на влюбените казаха от Общината. Граждански брак тогава сключиха Ралица и Атанас Атанасови.

Почти в традиция се превърна подписването на граждански брак в нетрадиционни за тази цел дни. Едно от последните бе на 11 ноември 2011-та година когато се венчаха пет двойки.

Т.Милева

Младото семейство получи поздравителен адрес от кмета Иво Димов
Детелина и Антоан, заедно с кумовете Румен и Дида
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини