Алековци твориха за празника на влюбените

Всеки желаещ от ОУ"Ал.константинов"можеше днес да пусне своята валентинка в специална кутия

Кутия с Валентинки поставиха днес и в ОУ"Алеко Константинов" в Димитровград, за да отбележат празника на влюбените - 14 февруари. Любовните пославия ще се събират до края на деня и след това ще се отворят, за да пристигнат получателите си, обясниха от ръководството на училището. Подобни кутии алековци поставиха и в различни класни стаи днес.

По проект за подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневно обучение, третокласници изработиха табла с информация за празника, много снимки и валентинки.

Учениците в прогимназиалните класове, ръководени от преподавателят по изобразително изкуство Лилия Радкова подготвиха табло с любовни смс-си, илюстрации, изработени в часовете и много картички и сърца.

Децата от начален етап решиха да отбележат Деня на влюбените чрез разлепване на табла с информация за празника на вратите на класните стаи. Децата от Домашен СИП пък подготвиха Валентинки за сношния концерт "Вино или любов", които се състоя в Дом-музей "П.Пенев".

Малка част от изработеното от възпитаниците на ОУ"Алеко Константинов" за деня на влюбените

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини