Мазилка като дъжд се сипе по половината бул.Благоев

"Дъжд" от мазилка продължава да се изсипва в последните няколко дни върху главите на минувачите, движещи се покрай блок №7 на бул."Благоев". Буквално през няколко минути падат парчета, увери се репортер на Dimitrovgrad.bgvesti.net.

Заради мекото време и влагата ежедневно падат късове от фасадата и на блок №5 срещу Водната кула, показа още наша репортерска проверка. Тротоарът буквално е осеян в малки и големи парчета, които се изсипват върху хората.

Никой от минувачите не се съобразява с поставените табла, предупреждаващи за падащи предмети. Заради по-топлото време движението по тази част на тротоара е интензивно.

Тази вечер от 17:00 часа в Общината е планувана среща между собствениците на имоти в опасния блок №7, домоуправителите и ръководството на местната администрация. Очаква се да бъдат набелязани мерки за решаване на проблема.

Задължение на собствениците е да се погрижат да ремонта на фасадата на въпросния блок. Сумите обаче са непосилни за повечето от тях, а пари за изготвения от Общината проект засега няма.

Едно от "прясно" падналите парчена

Проблем с мазилката и то сериозен има и блок №5 на същия булевард
Рушащите се фасади по блок №7 ще се обсъждат на среща довечера

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини