Провокират ученици да снимат красивата природа за конкурс

Красиви природни места трябва да показват снимките в конкурса, обявен от Регионалната екоинспекция

Ученически фотоконкурс по повод Международния ден на Земята- 22 април на тема "Красивата природа на моя роден край” обяви преди дни Регионалната инспекция по околна среда и води в Хасково.

Творбите трябва да показват красиви природни места на територията на областите Хасково и Кърджали.  

Фотографиите е нужно да бъдат в дигитален формат (jpg) изпратени с прикачени файлове до регионалната екоинспекция на адрес pr_riosv_hs@abv.bg  или mchompalova@riosv-hs.org, както и на хартиен носител, паспартирани. 

Снимките могат да бъдат изпратени по пощата от участниците на адрес: РИОСВ- Хасково, на ул. „Добруджа”-14 най- късно до  05.04.2012 г. в отдел „Връзки с обществеността”.

Всеки участник трябва да си изпише трите имена, години, адрес, училище, електронен адрес и тел. за връзка. Снимките трябва да бъдат придружени с текст, който да съдържа кратка информация за снимания обект.

Творбите не трябва да са участвали в други конкурси. Жури ще излъчи трима победители в конкурса, които ще бъдат обявени на сайта на регионалната екоинспекция. Всички участници в конкурса ще получат грамоти за участие.

За победителите са предвидени награди, а най- добрите фотографии ще бъде организирана изложба, казаха от екоинспекцията.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини