Роднини на изчезналото семейство Бойчеви дирят помощ от депутат

10 души са се записали за приемен ден при депутатът от Хасковски избирателен район Емилия Масларова, стана ясно днес

Роднини на изчезналото във водите на реката край село Бориславци семейство Бойчеви ще търсят помощ от депутата от БСП Емилия Масларова, за да продължи издирването им. Внучката на Бойчеви днес има среща с народната избранница от Хасковския избирателен район във времето на нейния приемен ден в Димитровград.

Това казаха от тукашната структура на БСП, като посочиха, че близо 10 души са се записали за среща с бившия социален министър в Димитровград.

Половин час преди началото на приемния ден Масларова даде пресконференция, на която обяви, че администрацията в България се тресе от страх.

Тя коментира промените в Закона за държавния служител, които минаха на първо четене в парламента.

Според нея, в България днес има партизация на администрацията, което ще рече, че ГЕРБ оставя на постовете им само верни на партията хора. В закона няма нищо прозрачно, категорична бе Емилия Масларова, оборвайки думите на Симеон Дянков в медиите по тази тема.

Народният представител призова димитровградчани да помогнат на бедстващото население в Бисер с битова техника. "Това е най-нужно на живеещите в пострадалите села в Харманли и Свиленград", каза депутатът и допълни, че днес тя е направила лично дарение за градината в село Динево.

Масларова даде пресконференция, на която обяви, че администрацията у нас се тресе от страх

Тревожна е младежката безработица у нас, каза още Масларова. По начина, по-който се движат нещата се очаква до края на годината 90 000 младежи да напуснат страната, прогнозира в Димитровград червения депутат. Имаме 10 пъти по-висока външна миграция за последните пет години, правителството намали и парите за заетост, заяви още Масларова.

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини