Футболист + манекенка = ?

Никол Нюман е поредното завоевание на Куберо. Едва ли има нещо, което да блазни повече един суетен аржентински футболист от разходка в кола последен модел с красива сеньорита на предната седалка. В аржентинския футбол тази картина гарантира популярност и успех в очите на феновете. Тя е демонстрация на мъжествеността на футболистите, което още повече ги издига в очите на техните почитатели.

Формулата "футболист + манекенка" превръща играчите в обект за подражание и обожание не само заради футболните им качества, но и заради любовните им завоевания извън терена. Блясъкът на подобни връзки има и обратна страна - вълна от разводи в аржентинския футбол напоследък. Затова днес снимките на футболистите се появяват толкова често в розовите списания, а изявите им извън терена се следят от безброй папараци. Най-висок рейтинг достигат онези звезди, които излизат с най-популярния аржентински модел.

Появи се и своеобразна ранглиста на футболните мачовци

чието съперничество се пренесе на съвсем друго ниво - те се конкурират не само за точки и титли, но и за най-красивите момичета. А както се знае, в любовта и на война всичко е разрешено. И приятелствата не важат.
Едва ли някой извън Аржентина и Мексико познава 29-годишния защитник на Тигрес Фабиан Куберо, но в момента той е най-обсъжданият футболист в родината си. И не заради подвизите си на терена, а за това, че покори сърцето на неустоимия модел Никол Нюман. Възхищението към него достигна такива висоти, че той бе прекръстен на Сан Куберо, а негови колажи като светец се появиха по стените на стадионите. Палавата Никол пък разгорещи още повече страстите със снимки в съблекалнята на отбора на своя любим.
Бившият нападател на Барселона Макси Лопес също е високо в тази специфична класация на аржентинските мачос -

той пък съблазни звездата Ванда Нара

Техният любовен романс изпълни първите страници на десетки списания и стана основна тема на многобройни тв предавания. Най-вече заради онова скандално видео, в което Ванда Нара прави френска любов на мъж, който обаче не е Лопес. "Той ме познава каква съм и ми се доверява", отсече Нара след като скандалът набра сила. Той приключи като в приказките - снажният блондин поиска ръката й. Очаква се в близките месеци звездната двойка да се появи пред олтара, като в момента върви наддаване между жълтите списания кой ще плати няколко хиляди евро за изключителните права да отрази събитието.

Кумирът на инчасите на Бока Хуан Роман Рикелме доскоро рядко бе споменаван в скандалната преса, но разводът на иначе скромния откъм публични изяви халф бе огромна изненада. Всичко започна, когато напористи репортери докопаха информация, че от 2 г.

Рикелме върти любов с модела Йесика Тосканини

Тя нашумя с фотосесията си на бански в "Спортс Илюстрейтид" и с появата си във видеоклип на певеца Енрике Иглесиас. Според слуховете госпожица Тосканини присъствала на световното първенство в Германия със свои дружки. Като запалена фенка на Бока Хуниорс тя поискала автограф от Рикелме, нейния футболен идол. Роман бил запленен от нея, но запазил хладнокръвие и веднага поискал телефона на красавицата. В продължение на месеци връзката им била по телефона, докато Рикелме не се решил да я покани за няколко в дни във Виляреал.

Тосканини започнала да редува гостувания в Испания покрай професионалните си ангажименти по европейските подиуми. Резултатът бил луд скандал с жената на живота на Рикелме - съпругата му Анабела, и неизбежния развод. Верен на себе си, Роман предпочита да не парадира със своето завоевание, така че връзката му с Йесика не е потвърдена официално. Но и никой от двамата не я отрича. Халфът на Бока вече напусна семейното си жилище, за да живее заедно с модела. Романсът на Хуан Роман с Йесика вдигна още повече популярността му - той е идол не само като господар на футболната топка, но и като покорител на сърцата на красивите жени.

Разводът на бившия капитан на Аржентина Диего Симеоне

бе другият голям скандал на годината, защото се считаше, че връзката му с модела Каролина Балдини е сред най-стабилните в Аржентина. Двамата бяха заедно повече от 10 г., преди да настъпи разривът. Сравнявани в Аржентина с двойката Бекъм, двамата не успяха да преодолеят слуховете за взаимна изневяра. Списание "Папараци" публикува на първа страница снимка на Каролина Балдини в задушевен разговор на плажа с млад спасител, наречен Фабиан. Пресата бързо се разрови и откри, че двамата поддържат връзка зад гърба на Диего Симеоне от миналото лято. От своя страна Чоло Симеоне, който стана треньор на Ривер Плейт, реши да се утеши в обятията на друга манекенка - Хулиета Спина.

На манекенки налита и дълбоката резерва на Реал М Хавиер Савиола. Още преди трансфера му от Барса в Мадрид той атакува смело Романела Амато, 16-годишна красавица, с която се запознали в дискотеката "Опера Бей" в Буенос Айрес. Девойката, която обожавала бившия съотборник на Савиола от Ривер Пабло Аймар, поискала от Хавиер да я запознае с приятеля му. Савиола имал съвсем други намерения - той взел телефонния номер на тийнейджърката и започнал упорито да я ухажва.

Връзката им става обществено достояние миналата година на тенис турнира "Конде де Годо", когато двамата са заснети да се целуват в ложата на корта. Двамата живеят днес заедно в Мадрид, а Заека Савиола, дълбока резерва в Реал М, се радва на завидна популярност у дома, тъй като Романела предизвиква много въздишки на дефилетата на прочутия аржентински моделиер Роберто Джордано.

Друг футболист, който падна в краката на красив модел, е Мартин Демикелис, халф на Байерн и аржентинския национален тим. Футболистът с плитката зърнал в театъра Еванхелина Андерсон, една от най-изящните аржентинки, и останал поразен от красотата й. Като решителен мъж той почукал на вратата на гримьорната и й подарил букет цветя. Така започнал поредният любовен романс, привлякъл интереса на пресата, която го определи като "връзката на лятото". От няколко месеца Андерсон постоянно отскача до Мюнхен, за да бъде до своя любим. В родната си Аржентина Демикелис е по-популярен с перипетиите на връзката си с Еванхелина, отколкото с играта си за баварския тим.

Тенденцията аржентински звезди да се обвързват с манекенки набира скорост. Тя вдига имиджа и на дамите, затова те също не се колебаят да направят първата стъпка.
Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини