Боса по асфалта

Вече има решение за хората, които не харесват да носят обувки и искат да се чувстват леко и свободно.

Най-новият писък на модата са чехли, които нямат каишки, не се опират на пръстите на краката и не шляпат, докато ходите. Това са просто перфектните обувки, които ви карат да се чувствате свободно, все едно сте боси.

Те изглеждат страхотно, защото просто прилепват за вашия крак и толкова. Също така, се държат на краката ви без каишки.

Как е възможно това?

Отговорът е прост: чехлите се прикрепят към краката ви с помощта на специално изобретено лепило за кожа. Те буквално залепват за вашите крака и няма да се махнат оттам, докато не поискате. Когато искате да ги свалите, те просто се отделят.

Хубавото при тези чехли е, че те няма да ви причинят пришки, да образуват неприятна миризма или нещо друго, което става при носенето на обикновени обувки.

Когато ги свалите, не оставят никакви следи или петна по крака ви. Те прилепват към стъпалото ви перфектно и ви дават страхотно усещане.

Какво се случва, когато ги свалите? Дали можете да ги сложите пак? Естествено, че може.


Разбира се, ако се изцапат можете да ги измиете. Почистването им е много лесно - нуждаете се само от сапун и вода. След като ги измиете, просто ги оставете да изсъхнат напълно и те са готови за употреба.

Много е забавно, когато искаш да ги обуеш. Просто стъпваш отгоре и готово. Обувките се продават заедно с четка, така че могат да бъдат почиствани, когато си пожелаете.

Също така има и разлчини видове за момчета и момичета.

Можете да изберете розови, които са в стил "розов хибискус" за момичета или да носите "командо тредс", които са камуфлажни.

Те също са и леки и нямат никакви каишки. Това прави този вид джапанки подходящи за носене в комбинация с всякакви дрехи.

Това са много удобни обувки, които преставаш да чувстваш, след като ги поносиш няколко минути. Носенето им е по-здравословно, защото не изпотяват краката и не причиняват никакъв дискомфорт.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини