И ДесиСлава проби в MTV

Поредното българско парче, пробило в класация на гиганта MTV, отдавна не предизвиква всенародно вълнение, писа Монитор. Защото в последно време там се подвизават предимно новобранци зад микрофона със съмнително бъдеще.

Когато става въпрос за ДесиСлава и "My Pleasrue, My Pain" обаче, си заслужава потупването по рамото. Песента е чист китарен поп, балада, дело на Джон Темис, един от музикалните продуценти на Spice Girls и Род Стюарт.

Но клишето на вода не става и с атаката си в World Chart Express през изминалия уикенд гласовитата дама от Гълъбово се превърна в първата фолкаджийка, допусната до ефира на медията.

Композицията дебютира на осмо място, а повторението на селекцията можем да гледаме този петък в 18 ч. Междувременно се разпространява и по белия свят в компилацията на гиганта Universal - Disco Estrela.

От екипа й загатват, че това е само първата крачка в съвместната работа между певицата и компанията. В доста розова посока текат преговорите за издаването на албума й за испанския пазар, работата по който стартира през лятото на 2008-ма.

В Маями Деси прави тежка поредица от записи под наставленията на Хосе Мигел Веласкес - продуцент, донесъл "Грами" на звезди като Рики Мартин и Шакира. Въпреки че с Джон Темис умуват и върху изцяло англоезичен продукт, Деси се надява този за латиносите да й разчисти пътечката към световния шоубизнес.

Дългоочакваният поп-фолк албум, който трябваше да излезе още преди Коледа по повод десетгодишнината й на сцена, ще стане пазарен факт до края на месеца. Казва се "Послушай сърцето си", а поредният сингъл от него "Не спирай" е дует с рапъра Играта.

В проекта намират място и познатите вече "Черен сняг", "Катастрофа", "Два магнита" и "Регетон и малко чалга". Освен с глас Деси се разписва и като съавтор на музиката редом до Йовко Петров. След като утихне истерията около баловете, блондинката обещава официална промоция на мелодиите в столичен клуб.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини