"Всичко за Стив" е един от основните претенденти за антинаградите "Златни малинки"

В Лос Анджелис днес, един ден преди връчването на "Оскар"-ите, ще бъдат оповестени носителите на "Златните малинки".

Лентите "Трансформърс: Отмъщението на падналите" и "Земята на изгубените" са с по седем номинации за антинаградите на Холивуд, сред които за най-лош филм за 2009 година, съобщи Асошиейтед прес.

Лентата "Всичко за Стив" със Сандра Бълок също ще се бори за антинаградата в категорията. Там тя ще си съперничи с "Джи Ай Джо: Възходът на кобрата" и "Стари кучета" с Роби Уилямс и Джон Траволта.

Тази година Бълок има всички шансове да получи както "Златна малинка" за най-лоша актриса за "Всичко за Стив", така и "Оскар" за най-добра изпълнителка за ролята си в хитовата драма "Сляпата страна".

"Бълок може да стане първият човек, получил "Златна малинка" и "Оскар" в една и съща седмица" - заяви Джон Уилсън, основател на антинаградите "Златни малинки", които честват своята 30-годишнина.

Гласуващите за "Златни малинки" тази година избират също най-лош филм, актьор и актриса на десетилетието.

Наградите "Златни малинки" се присъждат за най-слаби постижения в киното. Носителите на антинаградите получават малинка, направена от пластмаса и покрита със златна боя от спрей. Всяка "статуетка" струва по-малко от 5 долара, включително данъците от 7 процента.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини