John 5 сподели песента „A Hollywood Story“

Kитарният виртуоз John 5 дава на феновете поглед в живота и кариерата си с новата песен „A Hollywood Story“. Парчето и придружаващото го видео разказват невероятната история на John 5, от момента, когато взема първата си китара на 7-годишна възраст до записването на признати соло материали и турнета по света с изпълнители като Мерилин Менсън, Роб Зомби, Роб Халфорд от Judas Priest и Motley Crue.

За песента Джон споделя: „A Hollywood Story“ е поглед назад към кариерата ми и колко щастлив съм да имам тези преживявания. Когато си малко дете в стаята си и мечтаеш за бъдещето си, никога не бих могъл да си представя това, което ми се е случи в реалния живот. Много съм благодарен и много щастлив. Затова следвайте мечтите си, каквито и да са те.“

Новата песен идва след издаването на инструментала „The Ghost“ миналия октомври, както и серия от разпродадени концертни дати през 2023 година. John 5 ще тръгне отново на път тази есен с турнето „Strung Out“, със специален гост Turning Jane, започващо на 1 септември в Бостън, Масачузетс и завършващо на 24 октомври в Новато, Калифорния.

Източник: www.zrock.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини