Очаква се Apple да покаже iPhone 16, Apple Watch 10 и AirPods 4 на 10 септември

Apple планира да проведе събитие, на което да представи моделите iPhone 16, следващото поколение часовници Apple Watch и новите слушалки AirPods във вторник, 10 септември, според Марк Гърман от Bloomberg.

След представянето на 10 септември устройствата ще бъдат пуснати на пазара в петък, 20 септември. При този график можем да очакваме, че новият софтуер, като iOS 18 и macOS Sequoia, ще излезе няколко дни преди пускането на хардуера на 20 септември.

Apple все още не е обявила официално датата за септемврийското си събитие, като вместо това Гърман се позовава на източници, запознати с плановете на Apple. Очаква се Apple да изпрати покани до медиите още следващата седмица.

Моделите iPhone 16 ще включват по-мощни чипове A18, които работят с Apple Intelligence, а цялата линия iPhone 16 се очаква да поддържа новата актуализация iOS 18. Apple планира да направи дисплея на iPhone 16 Pro и Pro Max малко по-голям, а всичките четири модела ще получат нов Capture Button за правене на снимки.

Стандартните модели iPhone 16 за първи път ще възприемат Action Button, а в линията iPhone 16 Pro ще има подобрена Ultra Wide 48-мегапикселова камера.

Що се отнася до моделите Apple Watch, очакваме Apple Watch Series 10, нова версия на Apple Watch SE и обновен Apple Watch Ultra. За стандартния Apple Watch се подготвят промени в дизайна, като Apple ще въведе по-тънък дизайн и по-големи дисплеи.

Предстоят и слушалки AirPods 4, като Apple планира за първи път да дебютира с два модела. Моделът от по-нисък клас ще бъде подобен на сегашните AirPods, докато версията от по-висок клас ще включва активно шумопотискане.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини