Галаксико гостува в пловдивско тв шоу днес

Примите от "Галаксико" ще се изявят по Пловдивската обществена телевизия

По Пловдивската обществена телевизия "Тракия" ще се изяви днес балетен център "Галаксико", похвали се ръководителят му Тихомир Митев. Той и възпитаниците му ще гостуват в предаването "Ася в страната на талантите"

Предаването по Пловдивската телевизия има 12-годишна история, в него освен талантливи млади хора, през годините са участвали и много изявени български творци.

100-минутното шоу ще бъде посветено изцяло на танцьорите от "Галаксико", като ще бъде припомнена история на балета, техните изяви и победи във времето. Началото е 13:00 часа.

С 15 танца и 40 изпълнители ще се представят димитровградчани, в студиото ще гостува и кметът Иво Димов. Ще има и жива връзка със зрителите, които могат да се обаждат и да задават въпроси.


Междувременно стана ясно, че трима от танцьорите на "Галаксико" - Ивайло Янев, Ивета Бинева и Златомир Колев са номинирани отново от фондацията на Димитър Бербатов за подкрепа на талантливи деца. На крачка от стипендията миналата година бяха Ивайло и Ивета, припомни Митев.

Тихомир Митев

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини